طبقه بندی طعم ها

۱-چاشنی‌هایی متفاوت را استفاده کنید. یک مجموعه متنوع از مواد و چاشنی های مختلف را همیشه در آشپزخانه داشته باشید. (شامل کشمش، زیره سبز، دارچین، هویج و گوجه)

۲- همه ی غذا را به صورت چند قطعه در نظر بگیرید. هر قطعه را جداگانه مزه دار کنید. تمام تکه‌های غذا را به‌عنوان یک تکه گوشت لذیذ در نظر بگیرید. هنگامی که شما قطعات ادویه زده را باهم ترکیب کنید مزه‌ها باهم قاطی می‌شوند.

 


 

۳- نمک و سرکه را برای تمیزکاری همیشه داشته باشید. ممکن است شگفت زده شوید ولی بسیاری از آشپزها معتقدند که نمک به‌تنهایی می‌تواند ظروف را تمیز کند و اگر می‌خواهید بیشتر تمیز شوند به آن‌ها سرکه اضافه کنید.

۴- از سبزیجات استفاده کنید اغلب گیاهانی مثل شوید، گشنیز و ریحان می‌تواند برای تجربه یک سالاد خوشمزه به‌جای کاهو باهم ترکیب شوند.

۵- به‌عنوان جایگزین برای خامه مایونز را با آوکادو که سالم‌تر است جایگزین کنید.

انواع فوت‌وفن آشپزی

تایون بالو، سر آشپز معروف، روش تدریس راحتی دارد که به شما اجازه می‌دهد که مهارت خود را افزایش داده و حرکات او را تکرار کنید.

۱-گوشت را قبل از پخت، خشک کنید، گوشت را ساعت‌ها و یا حتی روزها در نمک بخوابانید این کار کمک می‌کند تا نمک و رطوبت جذب گوشت شود. این روش باعث می‌شود گوشت بعد از سرخ شدن خوشمزه شود نسبت به اینکه گوشت بعد از پخت نمک زده شود.

۲- ماهیتابه را قبل از اضافه کردن روغن گرم کنید. این کار از سوختن روغن جلوگیری می‌کند. نکته دیگری، به‌جای کم کردن شعله، ماهی تابه را از روی گاز بردارید تا حرارت شعله کم شود. با این کار شما می‌توانید حرارت را بدون مشکل کم‌تر کنید.

3- تخم مرغ را فراموش نکنید. تخم مرغ یک منبع پروتئین ارزان قیمت است. سعی کنید ان را به سایر غذاهای پروتئینی و گوشتی اضافه کنید.

نکات مهم آشپزی

  •  برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
  • بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
  • برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.
  • افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
  • هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
  • ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
  • هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
  • قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
  • استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
  • افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
  • برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
  • ۶ دانه سیر له شده و کمی جعفری را به ۱۱۵ گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
    هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.
  • برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
  • اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
  • برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
  • برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.
  • سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
  • برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
این مطلب را هم از دست ندهید :   بررسی جامع لوازم برقی پرکاربرد در خانه

نکاتی در مورد لیمو عمانی: ما از مادران خود یاد گرفته ایم که وقتی می خواهیم از لیمو عمانی در غذا استفاده کنیم با چاقو چند سوراخ در آنها ایجاد کنیم اما بهتر است به جای سوراخ لیمو عماتی را از وسط دو نیم کنیم و هسته های آنها را خارج کنیم که اگر تلخ بود تلخی آن با خارج کردن هسته ها از بین برود یکی دیگر از کارهایی که باید انجام دهید این است که حتما از شب قبل لیمو ها را در آب خیس کنید .سعی کنید از پودر لیمو استفاده نکنید زیرا خورشت شما را کدر می کند .

چگونه فلفل تند را از فلفل شیرین تشخیص دهیم: تندی فلفل به خاطر دانه های داخل آن می باشد فلفل ها با یکدیگر فرق دارند بعضی از آنها تند هستند و بعضی دیگر شیرین هستند. معمولا از ظاهر فلفل می شود به تندی آن پی برد اگر فلفل ریز باشد معمولا تندتر است . و یا اینکه اگر فلفل تازه نباشد و چین وچروک داشته باشد و رنگش تیره باشد تندی بیشتری دارد. اگر فلفل براق باشد معمولا تند تر است از بوی فلفل هم می توان به تندی آن پی برد. اگر می خواهید تندی فلفل شما کمتر باشد دانه های درون فلفل را خارج کنید.

جلوگیری از وارفتن کوفته: برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیافزائید و حرارت آتش را زیاد کنید.

اگر فلفل غذای شما زیاد شد: اگرفلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.

این مطلب را هم از دست ندهید :   بررسی کامل و جامع لوازم پرکاربرد خانه

اگر حبوبات بی نمک شده: اگرحبوبات شما بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید ؛ بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آبجوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید . نمک به همه جای حبوبات می رسد.

یک نکته در مورد زودپز: در نظر داشته باشید که نباید هرگز روی زودپزی که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناک است و هم این کار باعث می شود، زود پز تبدیل به دیر پزشود و دیگر غذا را زود نپزد!

مجله آشپزی مامی کوکینگ

گزیده ای از عناوین مطالب این سایت :

طرز تهیه نان پنجره‌ ای به روش ساده + تصویر مراحل

آموزش طرز تهیه شربت نارنج فوق‌العاده به روش آسان

طرز تهیه اسموتی طالبی خوشمزه

طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره به ۳ روش فوری و ساده

طرز تهیه قورمه سبزی جا افتاده به سبک رستورانی

طرز تهیه پیتزا مخلوط به سبک فست فودی ها + نکات مهم

طرز تهیه ۷ نوشیدنی خنک تابستانی | به سبک کافی شاپ

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی به روش بازاری

طرز تهیه عدسی لعابدار غلیظ و خوشمزه سرآشپز

طرز تهیه انواع غذا با مرغ به همراه نان و برنج | ۱۵ غذای محبوب

طرز تهیه نوتلا خانگی ساده با مواد در دسترس

طرز تهیه موچی کره ای بدون فر با گاز | آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین مرغ قالبی رستورانی روی گاز

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به سبک کافی شاپی

طرز تهیه اسموتی موز خوشمزه و ساده

طرز تهیه اسموتی کیوی با نعناع به سبک کافی شاپ

طرز تهیه کیک گردو با ۷ روش | برای عصرانه چی بخوریم؟

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی + ۷ نکته طلایی

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی در خانه به روش ساده

طرز تهیه پنکیک ساده و فوری در تابه | صبحانه چی بخوریم؟

طرز تهیه ماکارونی ساده بدون هیچی | غذای نوستالژی ایرانی

طرز تهیه لازانیا در فر و بدون فر در قابلمه + ۲ روش

لذت بخش و خوشمزه: طرز تهیه شربت توت سیاه با ترکیبات طبیعی

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی در خانه + فوت و فن